تفاوت ساعت دیجیتال با آنالوگ
تفاوت ساعت های دیجیتال و آنالوگ در نوع صفحه نمایش، فشار سنج، ارتفاع سنج، اندازه گیری زمان و مسافت سنج قابل بررسی می باشد. هر کدام از این ساعت ها نه تنها از مزیت هایی برخوردارند بلکه معایبی را نیز در بر می گیرند. قیمت هر کدام از ساعت های دیجیتالی و آنالوگ نیز با یکدیگر متفاوت می باشد. عوامل بسیاری می توانند کیفیت یک ساعت مچی چه از نوع آنالوگ و یا دیجیتال را تعیین کنند که در بخش های جداگانه به آن ها اشاره خواهیم کرد. هر کدام از ساعت های عنوان شده دارای مدل های گوناگونی می باشند که میتوان به رسمی، اسپورت، ضد آب، ورزشی و چندین مورد دیگر اشاره کرد. اگر قصد خرید یک ساعت مچی را دارید و نمی دانید کدام نوع را خریداری کنید توصیه می کنیم تا انتهای این مطلب که تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال را بیان می کند با ما همراه باشید.
این روزها تنوع بسیاری در میان ساعتهای مچی با برندهای مختلف در بازار به چشم میخورد و افراد بسیاری قبل از خرید تلاش می کنند در رابطه با ویژگی تمامی آنها اطلاعات بسیاری را کسب کنند. به عنوان مثال ساعتها در چند نوع آنالوگ و دیجیتال قابل خریداری و استفاده می باشند که در مطلب امروز به تفاوت میان آنها خواهیم پرداخت. در ابتدا عنوان کنیم که هر کدام از این ساعت ها به عنوان یک دستگاه کوچک برای کاربران مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام از تفاوتهایی برخوردارند.
ساعت های آنالوگ از مزیت ها و معایب مختلفی برخوردارند و همچنین میتوان این مزیتها و معایب را برای ساعت های دیجیتال نیز عنوان نمود. اگر قصد خرید این گونه از ساعت ها را دارید توصیه می کنیم که مطلب پیش رو را دنبال کنید تا تفاوت ساعت های آنالوگ و ساعت های دیجیتال با ما همچنان همراه باشید تا اطلاعاتی در رابطه با این دستگاه های کوچک کسب نمایید.

تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در اندازه گیری زمان
همانطور که در بحث قبلی نیز اشاره کردیم تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در چندین مورد قابل بیان است. این نکته را بدانید که ساعت های آنالوگ را میتوان نوعی دستگاه مکانیکی معرفی کرد. در صورتی که این موضوع در رابطه با ساعت های دیجیتال متفاوت است و آنها را اغلب به عنوان یک دستگاه الکترونیکی میشناسند. پس این موضوع یکی از تفاوتهای ساعت های آنالوگ و دیجیتال می باشد. اما موضوع مهم بعدی در رابطه با اندازه گیری زمان است که در هر کدام از این دستگاه ها متفاوت می باشد.
به عنوان مثال از چرخ نوسان برای اندازه گیری زمان در ساعت های آنالوگ استفاده میشود در صورتی که برای اندازه گیری زمان در ساعت های دیجیتالی اغلب از یک نوسانگر کریستال بنام کوارتز استفاده می شود البته باتری نیز می تواند در این گونه از ساعت ها برای اندازه گیری زمان استفاده شود. در ساعت های آنالوگ اغلب برای اینکه بتوان انرژی را ذخیره کرد از یک بهار استفاده می شود. در ادامه با ما همچنان همراه باشید تا در رابطه با معایب و مزیت های هر کدام از این موارد اطلاعاتی را به دست آورید.
تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال از لحاظ مسافت سنج
تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال به چند مورد ختم می شود که یکی از آنها گزینه مسافت سنج در این گونه از ساعت ها می باشد. برای اینکه بتوانید این ویژگی را در هر دو ساعت مورد بررسی قرار دهید مثالی را برای شما عزیزان عنوان میکنیم. اگر می خواهید با سرعت ثابت مسافت را اندازه بگیرید و این عمل را با دقت بیشتری انجام دهید توصیه میکنیم که از ساعت های دیجیتالی استفاده کنید چرا که این ویژگی در این گونه ساعت ها قوی تر بوده و با نام تاچومتر شناخته میشود.
به عنوان مثال برای اینکه بتوان دید نور رعد و برق را مورد بررسی قرار داد و اختلاف آن را تعیین نمود می توان از این گزینه در ساعت های دیجیتالی استفاده نمود در صورتی که در ساعت های آنالوگ میبایست از دکمه ای با نام تل متر استفاده نمایید. در واقع برای مشخص شدن اختلاف مسافت می بایست با فشار دادن دکمه اطلاعات لازم را در این گونه دستگاه های مکانیکی کسب نمایید. در واقع ساعت های دیجیتالی از سرعت عمل بیشتری در این زمینه نسبت به آنالوگ برخوردارند.
تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در فشار سنج
گزینه فشارسنج یکی از مهمترین ویژگی ها در رابطه با ساعت های دیجیتال و آنالوگ شناخته می شود و این ویژگی برای ورزشکاران و کوهنوردان از اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که می بایست هر چند ساعت یکبار میزان فشار هوا را در ارتفاع مشاهده نمایند این گزینه نیز تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال را برای شما مشخص می کند.
این نکته را فراموش نکنید که در ساعت های دیجیتالی این گزینه به صورت خودکار بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود که می توانید فشار قبلی و بعدی را مورد بررسی قرار دهید. اما اگر می خواهید در ساعت های آنالوگ از این ویژگی برخوردار شوید میتوانید به بدنه ساعت که پمپ های مخفی در اطراف آن قرار داده شده توجه کنید و بر اساس آن میزان فشار تعیین شده بر روی صفحه نمایش این ساعت ها قابل مشاهده می باشد.
تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در قطب نما
تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در قطب نما را نیز در این بحث مورد بررسی قرار خواهیم داد. ساعت های آنالوگ نسبت به نوع دیجیتال گران تر می باشند و این موضوع به دلیل داشتن برخی ویژگی هاست که قطب نما نیز یکی از آن هاست. در ساعت های آنالوگ می توانید قطب نما را بر روی صفحه نمایشگر آن مشاهده نمایید.
در برخی از ساعت های آنالوگ این قطب نما در پشت ساعت جاسازی شده که با برگرداندن آن ها می توانید آن را مشاهده نمایید. این ویژگی زمانی در اینگونه ساعت ها مشاهده می شود که هیچ گونه کاربردی از آهن در این گونه ساعت ها قابل مشاهده نباشد. در ساعت های دیجیتالی نیز می توانید گزینه Compass را از بخش تنظیمات انتخاب نمایید.
تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در نوع صفحه نمایش
یکی از مهم ترین تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال در صفحه نمایش آنهاست که برای بسیاری از خریداران از اهمیت بالایی برخوردار است. ساعت های آنالوگ اغلب از عقربه برای نشان دادن زمان استفاده می شود در صورتی که این موضوع در ساعت های دیجیتال طور دیگری است در دیجیتال زمان دقیق تر نمایش داده می شود و این ویژگی تنها به دلیل صفحه نمایشی است که در این گونه ساعت ها جاسازی شده است.
یادآور شویم که سرعت دیدن زمان در ساعت های آنالوگ به مراتب بیشتر از ساعت های دیجیتال است و این تحلیل مغز شماست. در ساعت های دیجیتال می بایست ساعت، دقیقه و ثانیه را مشاهده کنید اما در ساعت های آنالوگ با یک نگاه متوجه زمان هر چند غیر دقیق خواهید شد. این موضوع تفاوت ساعت های آنالوگ و دیجیتال را در نوع صفحه نمایش برای شما مشخص خواهد نمود.